Contact
 
Home Radioprogramma No Nonsense Agenda Gastenboek Reserveren Contact Sponsors

Contactgegevens:Stichting Blues & Americana
Dr.Plesmanstraat 8
9254CP Hardegarijp

tel.:0511471464
gsm:0650563617

email:info@blues-americana.nl

KvK 01139531

Hallo, wij zijn de stichting Blues & Americana. Ons doel is om tweemaandelijks concerten te gaan organiseren in de stijlen blues, roots, americana en singer-songwriter. Wil je ons helpen bij dit streven zegt het dan voort, want hoe meer publiek des te meer concerten wij kunnen gaan organiseren. Ook willen we nieuw talent de kans geven om eens op te treden. Lijkt het je wat meld je dan aan.
Wij verwelkomen je graag bij onze concerten.

Tot ziens!

Henk en Gerrie.

Ralph de Jongh beschermheer van de stichting over ons:

Vandaag, of gisteren alweer, een prachtig concert beleefd met alle aanwezigen in Hurdegaryp. Ik heb de spits af mogen bijten voor het gloednieuwe initiatief van Gerrie en Henk. Zij hebben de stichting Blues en Americana opgericht, waarmee zij 1 keer per twee maanden mooie concerten in Hurdegaryp gaan organiseren. De volgende op de lijst is Booboo Davis, en die komt 3 mei. Reserveren dus! Steun dit initiatief. Ik moet jullie er wel voor vragen, want ik ben vanavond als beschermheer gevaagd voor de stichting. En aan alle goede muzikanten wil ik zeggen: Daar moet je wezen!!

Mijn naam is Meine.

Ik zou het geweldig vinden dat de stichting Blues & Americana een succes wordt.
Gezien de bekendheid van de artiesten die we mochten boeken en de kwaliteit van hun muziek zit die potentie er zeker in!
Ik ben er van overtuigd dat de twee maandelijkse concerten een grote leemte in het culturele gebeuren in onze regio opvullen.
Blues is voor mij een belevenis, het is belangrijk dat een ander daar ook van kan genieten. Daar waar mogelijk en nodig ondersteun ik Gerrie en Henk zodat de stichting kan groeien.
Vind je het ook belangrijk dat de blues hier op kaart wordt gezet bezoek dan zo vaak je kunt de concerten die door de stichting Blues & Americana worden georganiseerd.